Vuosi vierähtänyt edellisistä päivityksistä :D Niin se vaan aika rientää... Paljon on tapahtunut ja paljon jäänyt tapahtumatta.

Ikäviä asioita ovat E-poikien poismenot. Ensin keväällä poistui Otto, sen jälkeen kesäkuussa oma Leevini ja vielä sain suru-uutisen elokuun loppupuolella kun myös veljeksistä Jussi oli tullut matkansa päähän. Kohtuullisen pitkän elämänhän pojat kuitenkin elivät, koska ehtivät kaikki kuitenkin täyttää 11 vuotta.

Sitten iloisempiin asioihin: Viti suoritti pelastuskoirakokeen loppukokeenkin hyväksytysti ja pääsi hälyryhmään. Vitistä oli kuvien kera juttua Maaseudun Tulevaisuus-lehdessäkin. Vitihän ei vielä ollut edes kolmea vuotta täyttänyt kun ryhmään hyväksyttiin ja erikoista oli vielä se, että Vitin omistaja ei aiemmin ollut koiria kouluttanut ja heti pääsi noin pitkälle  Onnea vielä kerran Joonakselle sekä Vitille!

Sitten asiaan Anni tapasi heinäkuussa Dannyn ja siitä seurauksena pentulaatikossa mönkii neljä mustaa marsua  Eli aussiepentuja olisi nyt tarjolla mukaviin, aktiivisiin koteihin.

Emä: Knallikallion Täydellinen Tea "Anni"

Isä: True Choice Cool Cowboy "Danny"

Pennut syntyivät 10.9.2011 ja laatikossa mönkii 2 urosta ja 2 narttua. Kaikki mustia valkoisin ja tan-merkein.

uros Knallikallion Piironkinjalka "Pantse"

uros Knallikallion Peltirumpu "Martti"

narttu Knallikallion Paratiisin puu " Anna"

narttu Knallikallion Paperitähti "Muska"

Molemmilla vanhemmilla A-lonkat ja 0-kyynärät, sekä terveet silmät. Isällä tittelinä JK-2, emällä näyttelyistä ERI. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja silmäpeilattuina. Luovutus alkaen 29.10. Jos kotisi on pientä auspaimenta vailla, niin otapa yhteyttä  Puhelimeen en aina kykene vastaamaan, mutta yritäthän niin monta kertaa että onnistuu... Tai heitä sähköpostilla ensin, tekstareita en välttämättä halua.

Pentujen hinta on 1000 euroa, toinen nartuista sijoitetaan vakuusmaksua vastaan Kennelliiton sopimuksella.