Siitä on siis oikeesti 9 kk aikaa kun nuo herhiläiset syntyivät Yllättynyt Nyt virallisesti ovat jo teinejä... Lauantaina mennään heti kokeilemaan näyttelykäyttäytymistä "aikuisten" luokassa, eli siis siinä junnuluokassa. Asta ja Anni on ilmoitettu Salon näyttelyyn. Anni tuleekin meille jo perjantaina yökylään.

Mullahan alkoi viiden viikon loma maanantaina Nauru joten on aikaa koirienkin kanssa puuhastella enemmän kuin normaalisti. Tosin pitää noita rästiin jääneitä hommia täällä kotona yrittää samalla selvitellä... Useimmat ihmiset toivovat kesälomailmoiksi helteitä, mutta itse olen tyytyväinen jos ei niin kovin kuumaa olekaan. Lansut eivät helteillä mene edes ulos ennenkuin illalla. Aussieita tuo kuumuus ei niin paljoa rasita, mutta kyllä su-ma huomasi että vauhtia on kyllä murto-osa normaalista kun mittari näyttää lähes +30.

Helmut on jo alkanut katsella Minjaa "sillä silmällä" ja pari kertaa hypännyt sen selkäänkin, joten ehkä juoksu on kuukauden sisällä alkamassa. Jospa meillekin saatais taas pentuja, kun tuntuu että kaikilla kavereilla on pesue kasvamassa.

Jos ja kun pentuja tulee, yhtään ei kotiin jää Silmänisku Koirakiintiöni on täynnä, vaikka nuo aussiet onkin helppoja ja ihania! Sijoitukseen olisi tarkoitus yksi tyttö laittaa ja ehkä minulla on jo sille kotikin valmiina?

Olen Minjalta "tilannut" vähän asiallisemman kokoisen pentueen... Vaikka se 10 pentuakin hoiti paremmin kuin elokuvissa Cool niin on se sellainen  lauma ettei niitä paljon yksilöllisesti ehdi huomioida...

Pentuetapaaminenkin lähestyy. 14.6 meille on tulossa suurin osa näistä pennuista + isukki. On tosi kivaa nähdä sisaruksia enemmän kerralla ja noita kauemmas muuttaneitahan en ole edes nähnyt sen jälkeen kun meiltä lähtivät, muutakuin tietysti valokuvissa. Lähiseudun penskat sentään käyvät aina silloin tällöin näyttäytymässä.