Mimo se nappasi eilen Kouvolan match-showssa täyspotin, ollen BIS-1! Hirmuisesti onnea vielä tätäkin kautta. Kuviakin luvattiin lähettää Cool Pitänee päivittää jonakin päivänä tuonne kotisivuillekin kakaroista vähän tuoreempia kuvia, niitä onneksi on melko kiitettävästi tullut Pusu Lisääkin saa toki lähetellä.

Tänään olemme menossa Vihtiin koirankatsomis - ja treenausreissulle. Ensin poikkeamme katsomaan pientä lansutyttöä, joka perjantaina muutti uuteen kotiin Helmutin Hector-pojan seuralaiseksi. Siitä jatkamme suoraan Sakun luo treenaamaan. Pitää vaan ottaa siellä rauhallisesti, kun viime treeneissä lopuksi kun penskat pääsi juoksemaan, nuo raisut tytöt taklasivat pikku-Sakun niin että siltä jalka venähti... Lääkäri oli sitä mieltä että kyseessä on pelkkä venähdys, mutta Sakun pentunäyttely kyllä peruuntuu Itku Pääasiahan on että jalka tulee kuntoon, eikä se sitä kuulemma enää paljoakaan aristele.

Aina välillä (kuten tällä viikolla ) sitä ihmettelee tuota koiran sielunelämää ja oppimiskykyä. Astahan ei ole juurikaan suostunut ottamaan mitään keppejä suuhunsa. Syy saattaa olla siinä että aina kun se jonkun otti, tuli iso tai vähän vielä isompi suu joka sen vei siltä... No, kun kuitenkin halusin sille opettaa noutoakin, niin olen käyttänyt pakkasia ja puulämmitystä hyväkseni... Aina kun olen hakenut puita ja koirat tietty tulee mukaan, olen lykännyt Astan suuhun liiteristä jonkun kalikan. Tätä olen tehnyt varmaan pari viikkoa, alkuun tietty oli ihmeissään mutta kun kehuin aina kun piti sitä suussaan niin nyt on ihan innosta soikeana kepin saadessaan. Torstaina sitten kokeilin ihan sisällä antaa sille TUO-käskyn ja tyttöhän tuli keppi suussa istumaan minun eteeni ja luovutti vasta käskystä? Yksi kertahan on vielä vahinko, mutta teki sen kolme kertaa peräkkäin. Eilen testasin pihalla muutaman kerran - toimii Cool Mistä se voi sen tietää mitä sen halusin tekevän?