Tänään aloitettiin koirien kanssa jälkitreenit. Sen verran oli metsänlaidalla sulaa, että sai kivasti tehtyä neljä jälkeä. Helmut ei jälestykseen osallistunut, se pääsi vaan hihnakävelylle postireissulle Cool

Astalle tein heti ihan normaalin tiheään kävellyn jäljen ja aikas paljon oli namejakin matkalla. Meni muuten kun höyryveturi...eikä tasan tarkkaan jäänyt yhtään namia löytymättä!

Minja muisti vielä viimevuotisesta ne muutamat treenit ja suoritti oman jälkensä nameja syömättä, ei ehtinyt. Sille tein esineruudunkin ja kaivoin taskustani sytkärin, paperitollon ja pienen narunpätkän esineiksi. Kaikki tuotiin minulle ihan hyvin ja toistin vielä saman ja taas sain sytkäni ym. takaisin. Kävi tosin sen verran kierroksia että toi eteen istuminen esinettä luovutettaessa oli vähän hakusessa.

Miksukin pääsi jo pellonreunaan ja metsätielle jäljestämään. Ihan risuiseen metsään en sitä vielä leikkauksesta johtuen uskaltanut laittaa. Röhkien sekin löysi palkintonsa.

Leevillä kävikin tuuri, se pääsi vapaana tutkimaan kaikkien jäljet ja löysi niistä itsellensä hyvin nameja :D Annoin sen vapaana juosta oman jälkensäkin, katselin vaan tieltä ja kyllä se minun kulkeman jäljen kulki!

Mainittakoon että minulla ei siis ole todellakaan mitään tavoitteellista treenausta, ihan vain koirien motivoimiseksi jäljestän! Enkä siis edes treenaa "oikein", vaan ihan vaan miltä tuntuu :D