Olen parantunut Cool tai siis ainakin kuume on poissa...

Inkan ja Rokin lemmenleikit sitten tyrehtyivät ennenkuin kunnolla edes alkoivat. Tällaista tämä vaan joskus on! Lansupentusuunnitelmat siis siirtyvät nyt kokonaisella vuodella, suunnitelmissa kun on astuttaa aussie-Minja syksyllä. Mieluummin teen talvea vastaan aussie- kuin lansupennut, ovat sen verran helpompia joka suhteessa.

Helpommalla pääsisi kun vaihtaisi koko kasvatussydeemin pelkkiin aussieihin, mutta ei vaan voi Kieli ulkona Lansut on kuitenkin niin lähellä sydäntä, ettei kokonainen rodunvaihto ihan innosta. ( Siis yhtään väheksymättä aussieitakaan, hyvinä kakkosina tulevat! )

Jos joku lähistöllä ( 100 km säteellä ) asuva on kuitenkin kiinnostunut sijoituspennusta ( lansunartusta ) niin ottakaa ihmeessä yhteyttä, en ole sulkenut pois vaihtoehtoa että ostaisin jostain pennun ja sijoittaisin sen. Koti vaan pitäisi olla valmiina, itselläni on kiintiö tällähetkellä täynnä.

Ensi viikon jälkeen minulla alkaa kolmen viikon loma ja silloin Miksu pääsee lonkkakuviin + sterilointiin. Eipä tarvitse Hemulin kärsiä kolmen nartun ihania tuoksuja puolen vuoden välein... kaksikin riittää Nolostunut