Tarkistin siis pentujen sukupuolet nyt nukutun yön jälkeen ja kyllä ne ihan oikein oli eilenkin merkitty :D

Otin uusia yksittäiskuvia niistä, löytyvät tuolta kotisivujeni pentusivulta. Keksin myös työnimet pennuille, olen huomannut että niistä on kavereitten kanssa huomattavasti helpompi puhua kun niillä on muutkin nimet kun se-bluemerle-jolla-on-se-läikkä-niskassa.... tms.

Punnitsin myös kaikki ja suuri yllätys oli tuo Toti, eli viimeisenä syntynyt musta poika. Se näytti niin pikkuiselta vielä eilen... Paino yllätti kyllä totaalisesti. Niin se musta vaan hoikentaa ;) Sini oli kaikkein pienin 270 g ja Anni suurin 395, mutta eipä noissa hirveästi painoeroa tosiaankaan ole.

Tarkistin myös takajalkojen kannukset, eipä onneksi yhdeltäkään löytynyt.

Pentuhoitaja-Kirsi kävi jo eilen katsomassa hoidokkinsa joita Minja aivan ylpeänä hänelle esittelikin. Muut vieraat ovat tervetulleita parin viikon päästä, kun pennut jo vähän näkevät ja kuulevatkin jotain... Nythän ne on vielä tuollaisia pikkumarsuja.

Heikki-kissa oli eilen sätkyn saada kun erehtyi pentuhuoneeseen. Katsoi silmät lautasina pentulaatikkoon ja lähti keittiön pöydälle nukkumaan. Sen koommin ei ole makkariin tullut :D