Olen sairaslomalla kuumeen vuoksi. Sitä on ollut ihan kiitettävästi, parhaimmillaan  yli 39 astetta ilman mitään muita oireita? Kävin sitten sairaanhoitajan vastaanotolla lähinnä sairaslomalappua norkoamassa, mutta hän määräsikin crp:n jo eilen ja tänään uudelleen kun eilinen kyllä viittasi virustulehdukseen, mutta halusi tarkistaa mihin suuntaan se päivässä kääntyy. No, oli se tippunut melkein puoleen eilisestä, joten mulla on flunssa ilman nuhaa yms. höysteitä. En kyllä valita... ei niitä kukaan kaipaakaan.

Sitten iloisempiin uutisiin, olen ensimmäistä kertaa ilmoittanut koiria näyttelyyn netti-ilmoittautumisen avulla... Taisin jopa siinä onnistua, koska sieltä tuli vahvistus sähköpostiin Nauru Taitava Taina ja Täydellinen Tea siis lähtevät Kokemäen pentunäyttelyyn 11.4 ja toivon mukaan Tasainen Tauno ja Tarmokas Taimi seuraavat esimerkkiä, ilmoitin nimittäin sinne myös kasvattajaluokan... Lähetin kyseisten pentujen omistajille kyllä niiiiiin selkeät Viaton ohjeet että ihme on jos ei niiden avulla ilmot onnistu!

Inka-uutiset taas eivät niin kovin ruusuisia ole... Mitään ei Inkan seksilomalla tapahtunut, tai siis ei mitään merkittävää. Hauskaa kai niillä oli... Yrittävät kyllä nyt vielä viikonloppuna, jos vaikka olisikin parhaat päivät vasta nyt. Jotenkin hirmu hankalaa kun ite on täällä kaukana, vaikka ihan hyvin tiedän ettei minusta mitään apua ole, jos ei astumista tapahdu niin sitä ei tapahdu ja sillä siisti! Itse olen vielä sen verran "luomu" että siemennykseen en suostu, jos ei luonnollisesti astutus onnistu niin jossain on jotain "vikaa".  Joko uroksessa, nartussa, nartun juoksussa tai sitten vaan kyseisen yhdistelmän ei ole tarkoitus onnistua? Jos nyt ei viikonlopun aikaan mitään ihmeitä satu, niin Knallikallio saa odotella vuoden ennen seuraavaa lansukokeilua. Ensi talveksi kun olen suunnitellut aussiepentuetta, eikä rahkeet riitä kahteen pentueeseen samana talvena. Mutta toivotaan että pariskunnalle vielä yhteinen sävel löytyy ennenkuin juoksu on kokonaan ohi.