Eilen sit lykkäs ihan kuumeenkin tähän kaiken muun päälle. Oli muutenkin tosi tylsä päivä kun ei voinut edes puhelimessa juoruta... Nyt on ääni sit lähtenyt ihan kokonaan, kokeilin illalla kun piti koiria huudella sisälle. Onneks löysin pillin ;)

Kyllä taas olen itseäni kiitellyt noista isoista aitauksista, saa koirat liikuntaa vaikkei emäntä pysty lähtemään minnekään! Eilen tosin eräs Minjan pentuvaraaja poikkesi omien koiriensa kanssa tuonne meidän taakse metsään ja lupasi minunkin koiriani käyttää siellä! Helmut vaan ehkä käyttäis tilaisuutta hyväkseen vieraan ihmisen kanssa ja menis katsomaan naapurin setterityttöjä ;)

Minjaa ei enää ole vähään aikaan voinut Miksun ja Helmutin kanssa juoksuttaa. Miksu kun on vielä niin kakara ettei ymmärrä omaa kokoaan ja jyrää pienemmän alleen. Minjan pullovatsalle sellainen ei tee hyvää.

Mutta onhan minulla silti vielä tasaparit! Eli Miksu juoksuttaa Hemulia ja Minja Leeviä ( vai kumminpäin mahtaa olla... )

Toivottavasti olo paranee ennenkuin Minja poksahtaa, on mukavampaa valvoa kun henkikin kulkee. Ens viikonloppuna se voi jo tapahtua, kuulin nimittäin että useat aussiet synnyttää jo ennen 60 vrk! Lansuni ovat kaikki synnyttäneet vasta siinä 62-64. En tosin ole ihan varma tietääkö Minja olevansa aussie :D

Yritän laittaa jonkun kuvankin tänne, jos osaan...

1856429.jpg

Vähän on huonolaatuinen kuva, kun piti rapsuttaa koiraa mahan alta jotta tisut paljastuvat ja samalla käyttää kameraa :D

1856428.jpg

Tässä ehkä näkyy selvemmin tuo vatsanseutu. Nuo persvillat on sitten leikattu vähän lyhyemmiksi synnytyksen vuoksi, ei takkujen ;) Täytyy niitä vähän vielä siistiä ennen h-hetkeä. On helpompi pitää puhtaana kun ei ole niin pitkiä karvoja.