Niitä tuntuu nyt olevan liikkeellä enemmän kuin laki sallii. Saku-raukka joutui kotipihallaan käärmeen hampaisiin sunnuntainaOtsan rypistys Koira kun tietty on utelias ja työntää vielä nenänsä outoon otukseen, niin huonostihan siinä käy.

Kaikki kun vielä sattuu aina viikonloppuna, jotta päivystävää lääkäriä on tosi vaikea tavoittaa ja niinpä Saku kiidätettiinkin Herttoniemeen, jossa se oli 5 tuntia tiputuksessa. Kohtalotovereita siellä oli ollut useampiakin!

Onneksi kuitenkin kaikki meni hyvin ja eilen vielä otettiin verikoe, josta katsottiin maksa- ja munuaisarvot. Olivat viiterajojen sisällä. Tänään Sakulta vielä otetaan varoiksi pissanäyte, toivon mukaan kaikki on ok.

Täällä meillähän myös noita luikeroita riittää, rauhaisa metsä takana ja paljon kallioita missä käärmeet viihtyvät hyvin. On meilläkin ollut monta läheltä-piti-tilannetta, mutta toistaiseksi ollaan selvitty ilman puremia. Itse olen liki neuroottinen ollut aina metsäänmenon suhteen koirien kanssa ainakin just näin keväällä ja tämän tapauksen jälkeen olen luultavasti entistä neuroottisempi.... Vaikka tällähän se tuli todistettua ettei sitä oikeasti varoa voi, kun vahinko voi sattua vaikka omassa pihassa!

Sakulle paranemisia ja toivon mukaan se tajusi mikä siihen iski, jotta osaa vältellä kaikkea luikertelevaa jatkossa.