Ihanaa kun alkoi taas vapaat, tällä kertaa ihan 8 yötä kun aloitin viikkoni jo päivää etuajassa. Sitten ei ole kuin viikko töitä kun alkaakin kesäloma!

Miksun hienoista lonkista huolimatta kennelliiton eläinlääkäri oli sitä mieltä että D:t ovat?? Kyynärät tulivat kuitenkin nollina takaisin, vaikka oli niistäkin eri paperilla maininta että ovat rajatapauksia? Enpä ole sellaisistakaan ennen kuullut...

Vaan ei nuo lonkat minua haittaa, jalostuskäytössä Miksu kun ei muutenkaan olisi, kun kohtukin lähti samalla reissulla kun nivelet kuvattiin. Enkä jaksa uskoa että ne lonkat sitä ikinä vaivaamaan tulevat, oli kirjain sitten mikä tahansa.

Pentuetapaamista olen järkkäämässä noille aussiepennuille. Näyttää siltä että kyselyn perusteella 14.6 olisi sopivin päivä. Ihan kaikki eivät kyllä silloinkaan pääse, mutta suurin osa kuitenkin on ilmoittanut tulevansa.

Minjalla on keskiviikkona silmäpeilaus, sattuu Saloon tulemaan Turusta peilaaja joten ei tarvii pidemmälle lähteä! Minä kun olen sille suunnitellut uutta pentuetta syksyllä ja silmätarkastuslausunto ei saa olla vuotta vanhempi. Sulhokin on jo valmiiksi katsottuna, kävi esittäytymässäkin talvella... Kunhan juoksu on alkanut ja jotain tapahtunut, niin päivitän sivuille sulhonkin tietoja.

Inkaa en yritä astuttaa ennenkuin talvella / keväällä ja tuo urosehdokaskin vaihtuu mielessäni joka toinen päivä Cool Saa sitten nähdä mikä poika on silloin mielessä kun asia on ajankohtainen...