Tällä viikolla on turhaa odotella kuvia  mutta pistetään nyt jotain uutta, vaikka vain kirjoitusta niin loppuu se valitus...

Eli nyt on penskoille varattu silmäpeilaus - ja eläinlääkäritarkastusaika Tikkiin Länsi-Pakilaan ensi viikon perjantaille klo 12.45. Toivottavasti kaikki on kaikilta kunnossa! Kovasti terveiltä ainakin vaikuttavat äänestä ja vilkkaudesta päätellen.

Pihalle pitää päästä aina kun on syöty ( helpottaa tosin minuakin, kun ne kakit tulevat tuohon pihaan... ) Ei ole pikkupakkanenkaan niitä säikytellyt, ovat kuurasta huolimatta käyneet aamuisinkin ulkona. Emää eivät ole yhtään kaivanneet, äitipuoli on hoidellut hommansa niin kunnialla!

Minja-äipällekin varasin jälleen uuden kontrolliajan maanantaille klo 13.40. Nyt kaikki peukut pystyyn että tulehdus on lopultakin ohi! Onneksi on ollut kuitenkin sen ensimmäisen päivän jälkeen täysin oireeton!

Asta on ilmoitettu marraskuun lopun Turun näyttelyyn ( kiitos Sari kun lupasit sen sinne viedä, meitsi kun on AINA töissä ) Vielä vähän on mietinnässä V-09 ja PMV-09, mutta varmaan mä sen niihinkin tuppaan kun kyyti sinnekin on Sarin toimesta luvattu