Onpa ihanaa kun on hieman pakkasta, kun koiratkin ovat ulkoilun jälkeen kerrankin samanvärisiä kuin ulos mennessään... Tosin taitaa olla lyhytaikainen ilo, mutta nautitaan siitä niin kauan kuin sitä kestää!

Asta on sopeutunut hyvin elämään isosten koirien laumassa. Yrittää raukka pienin töppöjaloin pysytellä pitkäkinttujen perässä metsässäkin. Aina se ei tosin onnistu, mutta tulee heti minun luokseni kun toiset häipyvät näkyvistä.

Kissojakin on jo oppinut tunnistamaan, Assia voi vetää hännästä mutta Heikkiä ei kannata :D Heikin kanssa voi kyllä leikkiä, kunhan osaa lopettaa heti kun herra sitä haluaa. Onneksi kissani ovat niin koiriin tottuneita, ettei tarvitse pelätä että kynsiä käyttävät. Heikki vaan tempaisee käpälällä päähän kun on sitä mieltä että nyt riittää!

Miksu ja Helmut osaavat jopa paremmin pienen kanssa leikkiä kuin äiti-Minja. Sillä on vähän ronskit otteet, niskasta kiinni ja vedetään perässä... Varmaankin syynä se, että sehän on koko ikänsä tottunut leikkimään itseään niin paljon isompien kanssa. Koskaan ei sen ole tarvinnut voimiaan säästellä...

Muista pennuistakin on kivasti tullut kuvia ja viestejä! Mimo ja Jeppe tapasivat toisensa viikko sitten ( kiitos kuvista ) ja Nökö ja Saku olivat treffanneet sunnuntaina ( kiitos myös kuvista ) Laitan kuvia tännekin kunhan herään kunnolla :D Asta kävi myös viiime viikon maanantaina Annia tapaamassa. Itseltäni jäi kyllä kamera kotiin :D Seuraavalla kerralla pitää ottaa tallennin mukaan.

Nythän ne jo täyttävät 11 viikkoa! Kyllä aika menee nopeasti,viikon päästä on jo ekat rokotukset tiedossa. Meillä tosin taitaa mennä seuraavaan viikkoon, ensi viikolla kun on työviikko.

Lansupojat ovat tainneet erehtyä vuodenajasta, karvaa lähtee kummastakin niin paljon että furminaattori saa laulella melkein joka toinen päivä :D