Eipä meille mitään erikoista kuulu, samaa rataa menee päivät. Helmut yrittää epätoivoisesti astua Minjaa?? En tiedä tekeekö se juoksua, vai onko Helmutille tullut aikainen kevät...

Asta kasvaa ja vauhtia riittää. Ei paljoa ole enää pienempi kuin äippänsä. Sisaruksistakin on kivasti tullut tietoja meiliin ja kuvillakin on kasvattajaa ilahdutettu.

Ensi viikonloppuna pitäisi Retun tulla visiitille ja eiköhän ne Nökö ja Sakukin vielä tämän vuoden puolella näytillä käy? Kasvattajana kannattaa olla jonkun ruoan jälleenmyyjä ;) Pennunostajille kun trokaa sapuskoita, niin tulevat säännöllisesti näytille. Taidan myydäkin vain muutaman kilon kerrallaan niin käyvät useammin :D

Luntakin taas oli ja meni, onneksi ainakin tänään on vähän pakkasta niin pysyvät koiratkin oikeanvärisinä. En vieläkään ehtinyt ottaa lumisia joulukuvia, mutta olen valmistautunut siihen että välittömästi kun maassa on senttikin lunta niin asettelen neljä koiraa sievästi istumaan vierekkäin tonttulakit päässä... No joo, tuo on ehkä jossain kuvitelmissa mahdollista.

Messarin näyttelykin oli viikonvaihteessa, mua vaan taas nuo työt häiritsi niin etten päässyt edes katsomaan. Onneksi kuvia olen saanut runsaasti paikallaolijoilta. Onnea kaikille menestyjille ja muillekin tuloksiinsa tyytyväisille!