Sattui sopivasti kesäloman päätteeksi kaksikin näyttelyä samalle viikonlopulle. Lauantaina olimme Tuusulassa ja sunnuntaina oikein isommalla porukalla Espoossa aussieiden erikoisnäyttelyssä.

Astan lauantainen kehäesiintyminen oli kyllä aivan sieltä ja syvältä Huuto Oli aivan kuin ei olisi ikinä hihnassa ollut, ikinä pyydetty seisomaan eikä myöskään ikinä-koskaan hampaita katsottu... Onneksi sunnuntaina kuitenkin käyttäytyi niinkuin normaalistikin. Ehkä se auttoi kun kerroin sille vuolain sanoin sunnuntaiaamuna, että jos tänään et käyttäydy, niin huomenna on Apulan palstoilla myynti-ilmoitus 150 euron hintaan Kieli ulkona

Sitten asiaan: Lauantaina Anni sekä Asta saivat ERIn. Tuomarina belgialainen Ingrid Hectors.

Annin arvostelu: 10 months, nice head and expression. Good neck and backline. Good front and rear angulation. Good tail and good movement.

Astan arvostelu: 10 month, good head and expression. She needs more showexperience. Good strong back. Good front and rear angulation. Good tail, in movement little weak in front.

Sunnuntaina meitä Knallikalliolaisia olikin jo kuusi kappaletta kehässä + isä-Totti. Erikoisnäyttelyn tuomarina toimi Judy Harrington USA ja aussieita oli 105 kappaletta! Tuomarilla oli melko tiukka linja, niinkuin tietysti pitää ollakin, ainakin erikoisnäyttelyissä!! Kaikki nauhavärit olivat tehokkaasti käytössä Silmänisku Saku ja Jeppe aloittivat näyttelyuransa sinisellä nauhalla ( H ) Samoin Mimo ja Nökö. Anni sai myös sinisen, joten Annilla on kolme näyttelyä takana - jokaisesta erivärinen nauha. Asta yllättäen saikin EH:n. Isä- Totti sai myös EH:n ja sijoittui AVO-luokassa neljänneksi.

Annin arvostelu: Needs more stop + under? + better shoulder, more length to the neck, more bone, more strenth to the movement.

Astan arvostelu: Correct head type. Good backskull. I´d like better topline + more bone, more angulation, more extention in movement.

Kiitos kaikille KK:laisille ja Heidille mukavasta sunnuntaipäivästä, oli oikein rentouttavaa istuskella siellä kehän laidalla ja turista mukavia. Samalla näki loistavia aussieita kehässä ja oli mukavaa huomata että jos lansuja on kymmentä eri tyyppiä niin aussieita taitaa olla tuplaten Cool 

Muihin näyttelyihin en vielä ole ilmoittautunut, odottelen ensin josko tuo Minja vaikka olisi pieniin päin. Tervakoski elokuussa tietysti kiinnostaa jo ihan senkin takia, kun siellä on samana päivänä lansujen erkkari johon olisi mukavaa mennä ainakin katsomaan! Mutta sen verran saatan olla neuroottinen, etten uskalla käydä missään massatapahtumassa jos meillä on pikkuaussieita kotosalla...

Tänään pitää sitten viiden viikon lomailu lopettaa ja hankkiutua illalla töihin... Ei ollenkaan kivaa... Mutta eiköhän se taas siitä suttaannu kun alkuun pääsee?